Henco biedt een breed scala van producten

Het hart van het uitgebreide Henco assortiment van installatiematerialen is zonder twijfel de meerlagen aluminium buis. De Henco meerlagen aluminium buis werd bedacht onder het motto “alleen de beste producten en kwaliteit is voldoende voor onze gebruikers”, en is, samen met de bijbehorende PVDF perskoppelingen, dusdanig ontworpen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de meest veeleisende en uiteenlopende gebruikseisen. Dit heeft geresulteerd in de meest innovatieve, multifunctionele en betrouwbare meerlagen aluminium buis op de internationale markt. Naast een grote hoeveelheid buizen in kleinere maten, zijn ze daarnaast ook erg trots op de grote diameters in de supersized range.

Meerdere Henco producten

Dit bedrijf biedt ook een breed scala van topkwaliteit producten zoals perskoppelingen, schroef- en klemkoppelingen, fittingen of de revolutionaire Henco Vision serie. Deze min of meer simpele insteek koppelingen hebben geen behoefte aan knel- of persgereedschap, een buisschaar en een ontbraam- en kalibreersleutel van Henco is voldoende om een ​​perfecte verbinding te maken. Het persen, knijpen of indrukken van gereedschap is dan ook niet nodig! Eindelijk, biedt het bedrijf nu ook bedienunits, diverse gereedschappen en accessoires om het leven van de installateur te vergemakkelijken. Al deze producten beschikken gegarandeerd over de beste kwaliteit maar hebben ook meer te bieden te bieden zoals de perfecte samenwerking tussen de verschillende elementen. Gemak en snelheid voor de installateur met maximale ondersteuning vanuit dit Belgische bedrijf.

Kwaliteit van het begin tot het eind

Kwaliteit is de standaard die hoog gehouden wordt. De onderneming uit België produceert en distribueert een compleet en gecoördineerd aanbod van hoogwaardige producten die zich meer op meerdere vlakken beduidend onderscheiden op basis van het continuerend technisch innoveren. Alle onderdelen van het systeem dienen te voldoen aan de betrouwbaarheid die het Henco keurmerk kent en dit ook in het gebruik door de installateur zo te laten ervaren. Zij bezuinigen niet op kwaliteit. Onze laboranten controleren elke dag zowel de kwaliteit van de grondstoffen alsook de geproduceerde producten. Als er iets niet voldoet aan onze eigen strenge norm, wordt het onmiddellijk verwijderd uit de productielijn. Het hoge niveau van kwaliteit en de betrouwbaarheid van de Henco series is internationaal bevestigd door onze talrijke keuringscertificaten (zoals het NSF-certificaat). Kijk voor meer interessante nieuwsberichten over Henco buis en koppelingen op http://www.sani-bouw.nl/nieuws/search/henco/